אפיית פיתות בשטח: כך תכינו פיתות במהירות ובקלות בשטח
אנחנו ב"מטיילים עם ענת" נגיע לכל מקום ונכין עם הקבוצה שלכם פיתות חמות בטאבון והסאג' בטיול, ביום שיא, יום כיף וגיבוש בשטח
לחצו כאן וקבלו במהירות הצעת מחיר לסדנת פיתות טאבון חמות וטעימות בשטח וסדנאות נוספות בטיולים וימי גיבוש וכיף>>
התקשרו כעת 052-2973937
רוצים להכין עם הקבוצה שלכם ולאכול פיתה דרוזית עם זעתר ושמן זית?
התלמידים בטיול ואתם רוצים לתת להם פיתות בכיף ואוכל חם וטעים, ולא יקר?
העובדים שלכם ביום כיף וגיבוש ואתם מחפשים פעילות וסדנה שונה עם פיתות?
אתם רוצים להפעיל את הצוות או את התלמידים וההורים בפעילות מגבשת, מהנה וטעימה של פיתות בטאבון?
אפיית פיתות היא הפעילות הטובה והאהובה ביותר ביום כיף בשטח
כי אין טעימה מפיתה אפוייה על הסאג' (טאבון), מעשה ידי המטיילים
פיתה דרוזית מגרה מהסאג' עם חומוס וחמוצים
פיתה דרוזית חמה מהטאבון עם שוקולד למריחה
פיתה חמה עם זעתר מהסאג', עם ריח שאי אפשר לעמוד מולו
פיתה דרוזית רכה, שעכשיו נאפתה ואי אפשר להפסיק לאכול, עם טעם של עוד
ולא שכחנו קפה חם וחזק והתה עם מרווה ונענע וקינוח מתוק
ומה עם הדיאטה?... מחר...(:
לחצו כאן וקבלו במהירות הצעת מחיר לפעילות אפיית פיתה דרוזית וסדנאות ביום שיא, יום גיבוש וכיף>>
התקשרו כעת ודברו איתנו: 052-2973937
איך מכינים פיתות דרוזיות על הסאג' והטבון בקלות ובמהירות בשטח ביום כיף וגיבוש?
ציוד נדרש להכנת פיתות דרוזיות בשטח, בשדה או בחורשה והיער:
- גזיית שדה מקצועית ואיכותית
- סאג' דרוזי (שנקרא בטעות: טאבון)
- בלון גז נייד עם וסת לחץ
- קערות וכלים לעבודה בשדה
חומרים להכנת פיתות בשטח:
- 1 קילוגרם קמח
- 50 גרם שמרים יבשים
- כוס שמן או יותר (היום לא עושים דיאטה...)
- מים (אני באמת לא יודעת כמה מים שמים. אני תמיד שופכת, עד שהבצק נעשה נוח ללישה והכנת כדורי הפיתות...)
- כף גדושה מלח
- תבלינים שתוכלו להוסיף: זעתר- מומלץ ביותר, שום, שומשום, זרעי חמנייה, שבבי בצל, שמן זית
- זהו. באמת שזהו. אל תוסיפו כלום מעבר לרשום כאן!
אופן הכנת הפיתות בשטח:
- תערבבו את כל החומרים היבשים. כולל השמרים, כולל. כן, כולל השמרים. נו... תאמינו לי. כולל השמרים.
- תתחילו להוסיף את השמן והמים בהדרגה תוך כדי ערבוב.
- כשמתחיל להיווצר בצק- תיזהרו לא להוסיף יותר מדי מים. שלא יצא לכם בצק דביק מדי.
- אם הבצק נראה לכם קשה מדי- כדאי לכם להוסיף עוד חצי כוס שמן.
- תלושו עד שהבצק נראה לכם נוח לעבודה.
- כעת, קרצו כדורים קטנים מהבצק
- כל תלמיד ירדד כדור בצק קטן בידיים (לשטוף ידיים קודם... ברור....)
- רצוי מאוד ומומלץ ביותר שהפיתות יהיו דקיקות ולא גדולות.
- את הפיתות שכל תלמיד הכין- תניחו על הסאג' החם (שקוראים לו בטעות טאבון)
- הופכים אחרי דקה או שתיים.
- אפשר למרוח שמן זית ולפזר זעתר מצד אחד
- הפיתה מוכנה!
איך מגישים בשטח את הפיתות החמות והע'סליות שיצאו מהסאג'?
- סדרו על השולחן סלטים, חומוס, טחינה, סלט ירקות, שוקולד נוטלה למריחה, חמוצים- ובתאבון לכם!!!
- תמיד תוכלו להוסיף שקשוקה חמה
אוהבים "מטיילים עם ענת"? בבקשה לחצו כאן והעניקו לנו משוב חיובי. המשוב שלכם חשוב לנו מאוד! תודה רבה, שלכם באהבה ♥ ענת
ספרו לי איך היה, והכי קל בפייסבוק, או דרך כאן, בתגובות למטה