הישרדות וסדנאות לבישול בטבע: כך תכינו מרק עלים, פרחים וענפים בטבע הישראלי. כך עושים היום יום כיף וגיבוש
פעילות וסדנת בישולי שדה, הישרדות בטבע: מרק חרדל, סרפד, אספרג
אזוב מצוי (זעתר) וגדילן
סדנה להכנת קציצות צמחי בר או מרק צמחי בר אורגני ביום כיף וגיבוש בשטח
התלמידים בטיול ואתם רוצים לתת להם כיף ואוכל חם וטעים, ולא יקר?
העובדים שלכם ביום כיף וגיבוש ואתם מחפשים פעילות וסדנה שונה?
אתם רוצים להפעיל את הצוות או את התלמידים וההורים בפעילות מגבשת, מהנה וטעימה?
בישול מצמחי בר בשטח היא הפעילות הטובה והאהובה ביותר ביום כיף בשטח
כי אין טעימה מקציצה חמה על האש, מטוגנת במחבת, מעשה ידי המטיילים
בשילוב עם פיתה רותחת מהטאבון, מגרה עם ריח זעתר מהשדה, מוגשת עם חומוס וחמוצים
ומה עם הקפה?.....
והדיאטה?... מחר...(:
לחצו כאן וקבלו במהירות הצעת מחיר להפעלות וסדנאות ביום גיבוש וכיף>>
התקשרו כעת ודברו איתנו: 052-2973937
רוצים לדעת כיצד שורדים בטיול עם בישול בטבע? הנה כך תכינו מרק מעלים, פרחים וענפים מהטבע הישראלי
- אספו עלים צעירים של:
- גדילן או ברקן
- פרחים צעירים של חרדל
- עלי סרפד הכדורים
- קצות החוטרים הצעירים של אספרג החורש
את הירק שקטפתם חתכו מעט.
חילטו את הירק במים רותחים לכמה דקות.
ערבבו את העלים החלוטים עם מרק שהכנתם בצד: מרק צח, מרק ירקות או כל מרק קנוי אחר.
מעדן מהטבע! תיהנו!