טיול חורף נהדר באשדוד לגימלאיות חרדיות מביתר עילית
הגענו לאשדוד לארוחת בוקר בפארק אשדוד ים.
המשכנו לטיול רגלי בטיילת פארק לכיש-אשדוד. הסברנו על זיהום ושיקום נחלים. צפינו בחיות שבגן החיות הספארי היפה. הסברנו על הכחדת בעלי חיים ושמירת הטבע, ונפלאות הבריאה. שרנו וזימרנו עם מוזיקה לכבוד עצי השקמה והזברות. סיימנו בשייט נהדר בים בספינה ישראל 1 – במרינה הכחולה באשדוד. עם מוזיקה וריקודים על הסיפון.
מפת ניווט נסיעה אל טיילת פארק לכיש
תודות של המארגנות
תודה רבה לך ענת על האירגון שהתאים לאוכלוסיה החרדית, והבנת היטב את הקושי והמגבלות של המטיילות. הטיול הותאם בצורה נהדרת ליכולות של המטיילות. המסלול היה נהדר ויפה, לא קשה מדי לנשים המבוגרות. התכנים התאימו לציבור החרדי של הנשים. שמחת אותנו מאוד והפגנת ידע רב. שימחת אותנו והענקת לנו יום שמח ומלהיב. תודה רבה!



תאום טיולים מול מוקד טבע: לבתי ספר ולגופים נוספים



טיולים בחופש הגדול: איך לחזור בריאים ושלמים הביתה





דרום בקעת הירדן: 3 טיולי מים וכיף שאתם מוכרחים לעשות



מסלולים ואטרקציות בטיול לתלמוד תורה חרדי: מה אסור לעשות





טיול לגימלאיות חרדיות מכפר חב"ד 2020: אל נחלי מישור החוף

טיול ואטרקציות למסגרת חרדית- מי יודע על מה צריך להקפיד?


טיול שנתי לטיולי קבוצות ובתי ספר בארץ: מסלולי טיול בגולן ובגליל







מחפשים הפקת אירועי שטח מהממים לקבוצה שלכם? היכנסו



ד"ר ענת אביטל – מדריכת טיולים בכירה, חוקרת פסיפסים מהתקופות הרומית והביזנטית, ומרצה בתחומי טבע וארכאולוגיה.
בעלת מומחיות רבת־שנים, ניסיון של למעלה מ־30 שנה בהובלת קבוצות וייעוץ אישי למטיילים עצמאיים ו־ VIP בארץ ובעולם.
Dr. Anat Avital
Senior tour guide, mosaic researcher, and passionate storyteller with over 30 years of experience.
Specializing in tailor-made tours and VIP travel planning across Israel and worldwide.
Combining deep academic knowledge with warm, personal guidance – for travelers who seek meaning, depth, and unforgettable journeys.




